Matracok, hálószobabútorok és kiegészítők

Kaposvár, Petőfi u. 5. (volt Domus mögött)
Telefon: +36 20 556 5688

Nyitvatartás: H-P: 10.00 – 18.00 | Sz: 09.00 – 12.00

Ismerje meg termékeinketIsmerjen meg minket

Termékeink

Termékválasztékunkat gondosan állítottuk össze, hogy a legkedvezőbb áraktól kezdve a legjobb minőségű matracokig mindent megtaláljon nálunk. Ha konkrét elképzelése van, akkor is tudunk segíteni. Rendelésre szinte minden matracot és bútort meg tudunk szerezni.

Állandó kialvatlansággal küzd? Lecserélné régi matracát?
Forduljon bizalommal a MatracVarázshoz!

Matracok

Vákuummatracok, memory matracok, rugós matracok, fedő matracok és gyerek matracok

Ágykeretek

Fenyő- és keményfa ágykeretek, gyerek mérettől a francia ágyig

Kiegészítők

Párnák, paplanok, ágynemű garnitúrák

Miért válasszon minket?

Azért mert minden erőnkkel azon leszünk, hogy önnek a legjobb megoldást találjuk meg. Elégedett, boldog vásárlókat szeretnénk, akik szívesen ajánlják másoknak is az üzletünket és szívesen jönnek vissza hozzánk legközelebb is.

Tapasztalat, szaktudás

Több éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezem, ezalatt az idő alatt kiismertem a vásárlók igényeit, szokásait, a kereskedelem kisebb-nagyobb tükkjeit.
U

Megoldás minden igényre

Itt nem csak az a lényeg, hogy Ön vegyen egy matracot, hiszen tudom, hogy matracot senki sem akar vásárolni. Az emberek megoldást keresnek problémáikra és én ezt adom meg.

Barátságos kiszolgálás

Sajnos az összes nehézségre a választ nem tudom, de az én célom az lett, hogy közösen megtaláljuk az Ön számára a legjobb lehetőséget a nyugodt, pihentető alvásra.

Várjuk Somogy megye legszebb matrac üzletében

Mit mondanak mások?

A célunk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek és segítsünk nekik megtalálni a legjobb megoldást számukra. Itt vannak páran azok közül, akik már minket választottak.

Sziasztok! Szeretném megosztani veletek, hogy mennyire megváltozott az életünk a párommal mióta lecseréltük a régi matracunkat! Volt egy régi memória hab matracunk, ami nagyon puha volt és reggelente alig tudtunk kimászni az ágyból mindig fáradtan, kialvatlanul ébredtünk. Mind a ketten gerinc fájósak, illetve én nyitott alsó csigolyával születtem és rendszeresen beállt a derekam. Elhatároztuk, hogy lecseréljük régi, kényelmetlen matracunkat. Ekkor mentünk be a MatracVarázsba és ott ismertük meg Attilát, aki nagyon közvetlen és jól tájékozott segített a megfelelő matracot kiválasztani. Párommal elmondtuk mi a panaszunk és Attila egyből tudta az orvosságot számunkra. Kipróbáltunk több matracot az üzletben és kis tanakodás után megvettük a megfelelőt. Első este nagyon furcsa volt – “keménynek” éreztük – de reggelre meglepő módon energikusan, kipihenten ébredtünk. Csoda történt pár hét után: megszűnt a derék fájdalmunk és megszűnt a kialvatlanság miatti feszültségünk… Én csak azt tudom ajánlani, hogy ne sajnálják az időt, a pénzt egy megfelelő matracra, mert megváltoztatja az életüket egy igazi, pihentető jó alvás! Mi a mai napig emlegetjük Attilát, hogy mennyire sokat segített nekünk. Keressék bizalommal, csak ajánlani tudjuk! Köszönjük MatracVarázs! Nekünk a legjobb döntés ti voltatok!
Lábodi Zoltán & Szatmári Barbara

Kedves Attila! Ezúton szeretném megköszönni azt a szakmai segítségnyújtást és kedvességet, melyet a kaposvári boltodban tapasztaltam. El kell mondanom, hogy amikor először beléptem hozzád a boltba, már akkor tudtam, hogy jó helyen járok. Esztétikusan berendezett, tágas, jól felszerelt üzlet. Kiváló helynek bizonyult problémáim megoldására. Krónikus rossz alvó voltam mindaddig, amíg meg nem vásároltam nálad az új matracomat. A rengeteg statikus munkától hát, nyak és derékfájós életet éltem. A rengeteg számítógép előtt eltöltött idő sem javított egészségem állapotán. Szaktudásodnak és odaadásodnak köszönhetően mint egy órát próbálgattam a matracokat sorba-sorba és hallgattam melyiknek milyen hatása van a szervezetemre. Majd megvettem a kiválasztott matracot. Így utólag köszönök mindent és elmondom őszintén problémáim megoldódtak. Azóta visszajáró vendég vagyok, s már a lányom is kapott egy új kényelmes “Martacvarázst“. Kedves sorstársaim, csak jókat tudok mondani a Matracvarázs boltról Kaposváron, s ha szabad, adok egy tanácsot is: ha matracot szeretnél vásárolni, térj be hozzájuk és hallgasd meg őket! Ez még pénzedbe sem kerül. Hidd el, ott megtalálod amit keresel, jó áron, kiváló minőségben. Kívánom, mindenki járjon legalább akkora szerencsével, mint én, hogy rátaláltam Attila MatracVarázs boltjára. Kedves Attila, köszönöm!
Major András

Karmester

Hol talál minket?


7400 Kaposvár, Petőfi u. 5. (volt Domus mögött)

Telefon: +36 20 556 5688

Nyitvatartás: H-P: 10.00 – 18.00 | Sz: 09.00 – 12.00

MatracVarázs Kaposvár

MatracVarázs Kaposvár Matracok, hálószobabútorok és kiegészítők 7400 Kaposvár, Petőfi u. 5. Telefon: +36 20 123 4567

Nem tudja, hogy milyen matracot válasszon, esetleg árajánlatra van szüksége? A MatracVarázs segít Önnek!

Töltse ki az alábbi űrlapot és visszahívjuk:

Vagy használja a saját levelező programját: info@matracvarazs.hu

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.